BEHANDLINGER

Karmisk healing med lysaktivering

Sidder du fast i nogle mønstre, som gentager sig i dette liv, så har du muligheden for at få det forløst med Englens hjælp.

Formål med denne her behandling er at, du vil modtage en masse lys som kan forløse dine tunge energier, som kan være en karmisk binding fra tidligere liv. De her tunge energier, kan påvirke dig i den negative retning her i dette liv på jorden. Healingens formål er at bringe en masse lys ind i mørket og forløse de tunge energier og samtidig har du mulighed for komme op i de højre viberationer og se dit liv på en helt anden måde.

Denne healing kan stå enkelvis – men bedst i et forløb på 3 gange – med ca 3 uger imellem.

Varighed: 1 time – Pris: 650,-

Aktivering af de 5 nye Chakra

At få aktiveret disse 5 nye chakra, er en meget powerfuld healing. Formålet med denne behandling er, at kunne mærke at ens chakra ( energicenter) er aktiveret på en anden måde og man bliver løftet op i højre viberationer. Du vil kunne få mulighed, for at se livet med andre øjne. De guddommelige og jordens indstrømninger bliver forenet og det blevet en helhed i balance.

Varighed: 1 time – Pris: 650,-

 

healing til børn

I tæt samarbejde med barnets energi tilbydes muligheden for en meget rolig englehealing til dit barn. Det handler om at komme ind til kernen af barnet og undersøge energierne sammen med barnet. 

Varighed: 20-40 minutter – Pris: 350,-

 

Vil du bestille en tid hos mig?

Jeg bruger en eksternt bookingprogram, der hedder “onlinebooq” hvor du nemt og hurtigt kan finde og booke en tid, der passer netop dig. Hvis du trykker på nedenstående link, vil du blive ført direkte ind på min bookingside. Jeg håber vi ses.

Afbalanceret Englehealing

Ønsker du at finde dig selv igen, vil en afbalanceret healing, være det du lige mangler. Healingens formål er, at nå indtil din indre styrke og opnå mere harmoni, trivsel. Du vil få boostet dit selvværd og få kontakt til din betingelsesløs kærlighed. 

Der vil blive arbejdet på dine 7 energicenter, hvor man går ind og renser og healer med lys og med englens kærligheds energier.
Denne healing kan stå enkelvis.

Varighed: 1 time – Pris: 650,-

Varighed: 30 min – Pris: 350,-

Traume Healing

Oplever du nogle uhensigtsmæssige mønstre f.eks. fobier, depression, angst m.m. vil denne healing kunne hjælpe. Disse blokinger kan påvirke dig i den negative retning i dette liv. Med hjælp fra Englens energier, vil man kunne omkode traume, fra dette liv eller tidligere liv. Så den bevidste omkodning vil gøre at dine tanker, følelser og opfattelse af problemet, vil ændre sig i den positive retning.

Varighed: 1 time – Pris: 650,-

Englehealing Heidi Sjøgren
Julsøvej 55 Sejs
8600 Silkeborg

© Englehealing Heidi Sjøgren - 2020