OM HEIDI SJØGREN

Jeg hedder Heidi Sjøgren og har åbnet en klinik med Spirituel vejledning og Englehealing i Sejs ved Silkeborg. Jeg har gennemført uddannelsen Englehealing med stærk englekontakt hos Engleskolen Danmark og er nu Certificeret Englehealer med stærk englekontakt.

Jeg arbejder med de guddommelige engle og universets energier, som er livsbekræftende og kærlige. Jeg arbejder i de høje energilag hver eneste dag og samtidig udfører min vision – formålet er at hjælpe mennesker med den healingsform, de har brug for lige nu – Det er meget tilfredsstillende og det varmer mit hjerte hver eneste dag, at se at mine klienter kan opnå en glæde og indre fred, samt mærke tilfredsheden – ved at modtage de universale energier. 

Mit formål er at mine klienter skal opnå den livskvalitet og lykke, de har søgt og at de begynder at se deres liv på en anden måde.

Jeg har også arbejdet i mange år med blomster. Jeg blev uddannet blomsterdekoratør i 2003 – og i perioden 2004 til 2012 havde jeg min egen smukke butik Alperosen. I alle de år med blomster, udviklede jeg også mine spirituelle evner. Blomster har altid givet mig energi og glæde.

Når man træder ind i min klinik, vil man opnå velvære, ro og fordybelse.

Det vil glæde mig meget, at se dig.

MIN EKSAMENS UDTALELSE

Eksamineret englehealer med stærk englekontakt

Eksamensvurdering

Heidi Sjøgren

Som healer har en healingfaglig velfunderet observationsevne i forhold til dine klienters energetiske lag: karmiske, mentale, følelsesmæssige og chakraer. Denne anvender du både som guideline i forhold til din opgave som healer, din formidling til din klient og en facilitering af din klients energetiske selvforståelse sideløbende med healingen. Du forstår at møde din klient på en måde, som gør det muligt og trygt for klienten at overgive sig til healingen, berøre og forløse tung karmisk energi og traumer fra dette og tidligere liv. Du har en klar guidekontakt, hvilket styrker dine evner til kanalisering som stærk guidancekanal og formidler.

Du har en meget professionel tilgang til dit arbejde som healer og kanal. Sammen med din æstetiske sans går dette op i en højere enhed i forhold til både at sætte rammen for dit arbejde, skabe et særligt rum og oplevelser med englene for dine klienter og kommende kunder/kursister.

 

 

Englehealing Heidi Sjøgren
Julsøvej 55 Sejs
8600 Silkeborg

© Englehealing Heidi Sjøgren - 2020