MIT RUM

Healing

Min vision og mission er at hjælpe mennesker ved at fylde dem op med fornyet energi, så de kan opleve den indre fred – komme i balance og føle sig som ny igen. Det vil man kunne opnå, ved at modtage englehealing. Mange af os har en travl hverdag, hvor vi glemmer os selv, vi bliver drænet og trætte – derfor burde alle modtage disse guddommelige energier og blive løftet op i viberationerne og mærke den indre kærlighed.

Jeg vil tage imod dig i mine skønne lokaler, i Sejs ved Silkeborg. Du vil opleve en ro og velvære, lige så snart du træder ind i mit univers. Alle dine sanser vil blive berørt, med duften af olie, blid meditativ musik og du vil komme helt ned i gear og bare være dig. 

Jeg samarbejder med de smukke Engle og hele universets kræfter. Jeg går ind og arbejder på dine 7 til 12 energi hjul (chakra), bringer dem i balance og harmoni. Du vil blive fyldt op af lys og kærlighed. Der vil blive arbejdet på dine blokeringer, så energien kan få et naturligt flow og flyde frit igennem din krop. Du vil opnå en lethed, en bedre selvforståelse og en opløftende kærlighed til dig selv.

Jeg arbejder med de stærke energier, som befinder sig i mit behandlerrum, rundt om dig og inde i dig. Mit formål er at fjerne de energiske blokeringer, der kan være i din krop – så du derefter får mulighed for at se dit liv med andre øjne og nye muligheder med livet. Jeg er kanal for universets energier og lægger mine hænder på din krop. Du vil modtage den healing du er klar til lige nu, ikke mere eller mindre. Jeg ved ikke, hvad der kommer til os, da jeg arbejder intuitivt, derfor er hver session individuel.

Englehealing Heidi Sjøgren
Julsøvej 55 Sejs
8600 Silkeborg

© Englehealing Heidi Sjøgren - 2020